Senkinek nem kellett az ezüstszemű kislány. De nézd csak mi történt

Megható, Színes

Néha nem az az igazi családunk, amelyikbe születünk!

Hirdetés

A Facebookon nyíltan elérhető és követhető család, Chris és Eryn Austin megszokott családi életet élt egy kislánnyal és egy kisfiúval. Nem is akartak több gyermeket, mindenük megvolt, amire csak egy ember vágyhat.

De aztán valami váratlan fordulat történt, amikor a világ másik feléről megpillantották egy nagyon különleges kínai kislány fotóját, akinek ezüstszínű szeme volt, se nem látott, se nem hallott rendesen. Egy árvaház osztotta meg a képet róla.

Hirdetés

Amikor a páros rápillantott, azonnal érezték, hogy a gyermek hozzájuk tartozik. Csodálattal és szeretettel nézték azt, ami másnak visszataszító volt. A kislány mássága különlegessé tette, amitől sok ember szörnyülködve fordul el, de vannak, akik kevesen, akik meg a szépséget látják benne és képesek mélyebbre nézni.

Hosszú procedúra után a család megkapta örökbe fogadott ázsiai kis tündérüket. A gyermek a szeretet hatására rohamosan változott. Először tapasztalta meg, hogy milyen,ha odafigyelnek rá és szeretik. Valóságos hercegnőként él, amiről rendszeresen tudósít a család. Megnézhetjük, ahogy a kis házi palotájában alszik, és jönnek a képek arról, hogy miként telnek a hétköznapjai.

„Jó reggelt, kis kócos, hangos, túláradóan vidám lányka! Épp a pulóverét próbálja meg levenni, miután arcon nyalta a kutya. Nagyon aktív és vidám, folyamatosan mozgásban tart minket.” –írja a páros az egyik megosztott kép alá.

asfff
Hirdetés