SÍRVA ROHANT BUSZON REKEDT KISFIA UTÁN, A BUSZVEZETŐ REAKCIÓJA MINDEN JÓ ÉRZÉSŰ EMBERT FELHÁBORÍT!

Színes

Barbara hétfő délután kisfiával, a 6 éves Dominikkel utazott a buszon, és nem gondolta volna, hogy kisvártatva élete legszörnyűbb perceit kell majd átélnie.

Hirdetés

 

Egy felháborodott édesanya tette közzé a Facebookon történetét. Barbara hétfő délután kisfiával, a 6 éves Dominikkel utazott a buszon, és nem gondolta volna, hogy kisvártatva élete legszörnyűbb perceit kell majd átélnie.

Hirdetés

Az anyuka egy utastársnak segített leszállni a Beller Imre utcai megállónál, ám mielőtt visszaszállhatott volna a buszra kisfiához, a vezető becsukta az ajtót. Jutalmul a segítőkészségéért az édesanyát faképnél hagyta a buszvezető, a busz elindult, rajta a 6 éves Dominikkel!

Nem csoda, hogy Barbara teljesen kétségbe esett. Nem tudta, mi fog történni a buszon rekedt kisfiával! Azonnal próbált jelezni a sofőrnek: Kiabált, integetett, lélekszakadva rohant a busz után. A buszvezető mit se törődött vele!

A kisfiú közben a buszon próbálta kérlelni a sofőrt, álljon me, hogy édesanyja fölszállhasson. Dominik elmondása szerint a buszvezető csupán egy vállrándítással reagált minderre! Továbbment.

Mindezt így írta le az édesanya:

„Ezúton szeretném megköszönni a 196A busz vezetőjének, hogy az orrom előtt becsukta az ajtót annak ellenére hogy hiába integettem és kiabáltam mert fenn maradt a Kisfiam!! Miután oda ment hozzád a fiam és szólt hogy legyen szíves megállni mert Anyukám lemaradt és itt fut a busz után sírva ennek ellenére tovább mentél váll rántva pedig amikor be értem a buszt a pirosnál kinyithattad volna az ajtót!! Emberségből jeles Te paraszt!! Hál istennek a Kisfiam tartotta magát a tervhez amit ilyen vészhelyzetekre beszéltünk meg csak ebben bíztam futás közben és ezúton szeretném megköszönni annak az úri embernek aki leszállt Dominikkal és meg várt Engem!

Nem kívánom ezt az érzést egy Anyának, senkinek sem, amit addig éreztem, míg futottam…

Negatív kommentelők kiméljenek épp elég volt most ez..”

Az édesanya panaszt tett az eset miatt a Budapesti Közlekedési Központnál.

Elvileg a busz nem állhat meg két megálló között, ám ebben az esetben már közvetlenül elinduláskor észlelhette a buszvezető a problémát, ezért nem okozott volna gondot az ajtó kinyitása.

Némely esetekben – szerintünk – pedig a szabályokat az emberségnek felül kell írnia. 

Te is így gondolod? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

(Képünk illusztráció, forrás: Wikipedia)

 

forrás:szeretlekmagyarorszag.hu

Hirdetés