Sötét bőrű gyereke született a fehér párosnak. Az édesapa reakciója több, mint érdekes !

Színes

Aaron Halbert kinek a felesége szülte a három babát a Washington Postnak nyilatkozott.
Múlt hét végén a gyönyörű evangélikus feleségem három gyönyörű afro-amarikai babának adott életet. Ezek a kedves lányok remélhetőleg hamarosan hazatérnek az otthonunkba ahol már várják őket a 3 éves afro-amerikai bátyjuk és a két éves nővérük.

Hirdetés

Hirdetés

1

Azért döntöttünk így, hogy példát mutassunk a társadalomnak, hogy milyen szép is a faji sokszínűség. Én Hondurasban nőttem fel egy evangélikus misszionárius pár gyermekeként. Én voltam az egyetlen kék szemű szőke hajú srác a környéken. A feleségem Mississippiben nevelkedett és már egészen kicsi kora óta afro-amerikai barátai majd az iskolában afro-amerikai osztálytársai voltak. Többször járt Haitin ahol feketék jogaival foglalkozott.
A lényeg a kereszténység. Mindenki isten gyermeke legyen az fekete, sárga vagy fehér, nem számít a törzs vagy a nemzet. A sokszínűség teszi erősebbé és ez tanúbizonyságot ad isten zsenialitására. A sokszínűségnek örülni kell és nem gúnyolni azt.
Először afro-amerikai gyerekeket szerettünk volna örökbe fogadni Hondurasból, de rá kellett jönnünk, hogy az eljárás rettentően bonyolult, ezután döntöttünk úgy, hogy a mesterséges megtermékenyítést választjuk.

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.com/

Hirdetés