Borzalom! Meghalt a 4 éves kislány, mert ivott a bátyja gyümölcslevéből

Színes

Rettenetes tragédia tárgyalására került sor a napokban.

Hirdetés

A vádirat szerint különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért kell felelnie az elhunyt kislány heroinfüggő anyjának és barátjának.

Hirdetés

A texasi rendőrök szerint a 30 éves anya és barátja többször a zuhany alá nyomta a 4 éves kislányt, majd lekötözték és halálra verték. A kislány bűne mindössze annyi volt, hogy beleivott a bátyja gyümölcslevébe.

A horrorisztikus bűncselekményt március 12-én követte el a bedrogozott anya és barátja. A kislányt kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét. Ott kiderült, hogy az egész testét tetőtől talpig zúzódások borítják, több sérülés már korábbi tettlegességre utalt.

Az anyát és barátját letartóztatták, még a rendőrségen bevallották, hogy megkötözték és bambuszbottal majd egy övvel verték meg a kislányt, miközben az a fájdalomtól és a sokktól lehányta magát.

Az anya barátja többször is megváltoztatta a vallomását. Legutóbb azt mondta, hogy amikor a kislány nem akarta megenni a szendvicset, az anyja előbb fejen, majd mellkason vágta. Aztán kényszerítette, hogy igyon valamit – megragadta a kislány torkát, és a falhoz vágta, annyira, hogy bemélyedt tőle a gipszkarton fal – írja a The Sun.

Ezután megkötözte, majd bezárta a szekrénybe, mielőtt kiengedte zuhanyozni. A férfi hallotta, hogy az anya azt kiabálta a gyerekének, hogy „kapsz még néhány ilyet!”

Ugyanakkor a rendőrök szerint a férfi éppúgy benne lehetett a bántalmazásban, mint a kislány anyja, csak így próbálja védeni magát.

A kislány nagyapját rettenetesen megtörte az eset: „Soha nem akarom őket látni, remélem életfogytig tartó börtönt kapnak az unokám meggyilkolásáért.”

Hirdetés