Döbbenet! Halálra hintáztatta kisfiát a skizofrén anya

Színes

La Plata – Mentális betegsége miatt nem kerül börtönbe a skizofrén anyuka, sőt, az elmegyógyintézetet is megúszta.

Hirdetés

Emberölés, és gyerekmegrontás. Eredetileg, ezekkel a vádakkal került előzetes letartóztatásba az amerikai Romechia Simms (25) tavaly májusban, miután egy lakossági bejelentés nyomán rendőrök mentek a Maryland állambeli város Wills Memorial park hintájához, és szörnyülködve tapasztalták, hogy az afro-amerikai nő élettelen gyermeket hintáztatott.

Hirdetés

Hintáztatás közben a gyerek kihűlt és kiszáradt

Már a horrorfilmbe illő tragédia helyszínelése közben felmerült, hogy a mentális problémával küzdő nőt nemcsak aznap, hanem az előtte való napon is látták, amint a gyereket ott hintáztatta, de fokozatosan derült fény a szörnyű részletekre. A térfigyelő kamerák bizonyossága szerint, az anyuka két nappal a rendőri intézkedés előtt érkezett oda a gyermekével.

Halottkémi vizsgálat derítette ki, hogy kiszáradás, és kóros lehűlés okozta az óvodáskorú fiú halálát. – A gyermek bizonyosan életben volt, amikor édesanyja beültette a hintába – közölte a Daily News riportjában Diane Richardson, a seriffhivatal szóvivője. Egy orvosszakértő szerint gyilkosság történt, de a döbbenetes bűnügy meglepő eredménnyel zárult.

Romechia Simms szabadon távozhatott, a pszichológiai vizsgálatok ugyanis azt mutatták, hogy bár skizofrén, de a társadalomra nem veszélyes, legalábbis, a megfelelő gyógyszeres kezelés mellett, és erre ígéretet tett. Ötéves próbaidőt kapott, de ha egyszer is elfelejt megjelenni orvosánál, és a próbaidős felügyelőnél, akkor intézetbe zárják.

A szörnyűséges esetről az is kiderült, hogy a kis Ji’Aire édesapja, James Donnel a haláleset előtt néhány héttel kérelmezte, hogy a gyereket inkább nála helyezzék el.

forrás:http://www.blikk.hu

Hirdetés