Egy elhunyt 2 éves lányt csempésztek volna át a határon, de..

Színes

Mexikóba szeretett volna átcsempészni egy pár a határon egy halott kislányt, aki még hetekkel ezelőtt vesztette életét Los Angelesben.

Hirdetés


A 39 éves Johnny Lewis Hartley és a 43 éves Mercy Mary Becerra épp a Kalifornia államban lévő San Ysidroból szerettek volna gyalogosan átkelni a határon Mexikóba, amikor igazoltatták őket. A náluk lévő táskát egy röntgengépbe helyezték, ami megmutatta, hogy a katonai zsákban egy kétéves kislány holtteste volt. – írja a Daily Mail

Hirdetés

A rendőrség bejelentette, hogy a kislány még előző héten fulladt meg Los Angeles külvárosában Whittierben, illetve kiszáradástól és alultápláltságtól is szenvedett. A pár mindkét tagja Whittierből származnak. Az eset után a gyermek meggyilkolásával gyanúsították meg őket, de nem bizonyultak bűnösnek.


 

A kislányt azonosították és megtalálták a szüleit is, akiket nem gyanúsítanak gyilkossággal, bár bejelentést nem tettek gyermekük eltűnése miatt. A párt, akik megpróbálták a határon átcsempészni a holttestet, nem fűzték rokoni szálak a gyermekhez, de a szüleit ismerték. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért tartottak a lány holttestével Mexikóba.

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.com/

Hirdetés