Fia szeme láttára halt meg a horrorbalesetben Mariann

Színes

Egy 41 éves óvónő az áldozata a vasárnap, Gyulafirátótnál történt balesetnek. Egy türelmetlen audis úgy döntött, kivág a kocsik sorából. Vele szemben egy öt járműből álló motoroskonvoj közlekedett szabályosan. A kocsi sofőrje hiába rántotta el a kormányt, az utolsó két motorost elgázolta. Egyikük a 41 éves győri óvónő akinek, esélye sem volt a túlélésre. Mögötte a lánya, Nikolett ült, aki súlyos csigolyatörést szenvedett. Az utolsó motorost szintén életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hirdetés

B. Mariann szörnyethalt, esélye sem volt a túlélésre

A helyszínen lévő szemtanúk szerint a baleset iszonyú látvány volt, az autós valósággal ledarálta a motorosokat. Roncsok és motorosfelszerelések hevertek az úton mindenfelé.
B. Mariann egy Győr közeli településen dolgozott óvónőként, szenvedélye volt a motorozás. Internetes oldalán is kedvenc masinájával pózol. A hétvégi túrára mindkét gyermeke elkísérte. Nikolett mögötte ült, fia pedig egy másik motoron. Úgy tudjuk, a szeme láttára hunyt el az édesanyja. Próbált rajta segíteni, az ütközés után azonnal rohant hozzá, de Ma­riann csak feküdt az árokparton és többé nem nyitotta ki a szemét.

Hirdetés
© Kecskeméti Zoltán
© Kecskeméti Zoltán

A rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a balesetben az audis volt a hibás. Az egyik motoros így látta az esetet a helyszínen:

– A Balatonhoz tartottunk a többiekkel, amikor egy Audi hirtelen kiugrott a szemközti sávból. Én is alig tudtam elrántani a kormányt, hogy ne ütközzünk – mondta a veol.hu.-nak az egyik fiatalember a konvojból.

B. Mariann munkahelyére kikerült a fekete zászló. Az egész település gyászolja a közkedvelt óvónőt © Kecskeméti Zoltán

Információink szerint az Audit egy frissen jogosítványt szerzett, 19 éves férfi vezette, aki sértetlenül szállt ki a roncsból a baleset után. Azt állítja: nem emlékszik semmire, és nem tudta megindokolni, miért előzött, amikor láthatta, hogy jönnek szembe.

A győrújbaráti óvodában a szülőket írásban értesítették a tragikus balesetről © Kecskeméti Zoltán

A győri motoroskörökben gyászolják Mariannt, ahogy a munkahelyén is. Győrújbaráton találgatják, ki volt a balesetet okozó férfi. Valószínűleg saját családja is próbálja titkolni, mit követett el a fiatalember.

Hirdetés