Halottnak tetette magát, hogy ellopja az autót – videó

Színes

Egy közlekedési baleset áldozatának adta ki magát egy férfi, hogy ellopja egy jószándékú házaspár autóját, majd tönkre is tegye nem sokkal később. A férfi ellen pénteken hoztak bírósági ítéletet – számolt be róla a Bild.

Hirdetés

Június 21-én reggel az út szélén feküdt mozdulatlanul a fiatal szír állampolgár a sachseni Wilthenben, amikor a tényleges áldozatok, Uwe M. és felesége, Anke megálltak mellette kocsijukkal. „Mi csak segíteni akartunk” – mesélte később Uwe.

Hirdetés

Amikor a házaspár kiszállt az autóból Samer D. felkelt, úgy tett mintha nem lenne teljesen jól, a vezetőoldali első ajtóhoz támaszkodott. Aztán egyszercsak ugrott egyet, beszállt a kocsiba. Megfordította az indítókulcsot, Uwe és Anke pedig az ablakon behajolva próbálták megakadályozni, hogy elhajtson. Samer D. azonban gázt adott, elsodorva vele a házaspárt, főleg a nő esett nagyot, még szerencse, hogy nem került a kocsi alá. A házaspár mindkét tagja megsérült a balesetben.

Samer D.-t nem sokkal később el is fogták a rendőrök, a fiatal férfi ugyanis balesetet szenvedett az autóval, felborult vele. A rendőröknek sem adta meg könnyen magát, ellenállt nekik.

A tárgyalás alatt a szír férfi azzal magyarázta tettét, hogy egy marihuánás cigitől hallucinált, elájult, paranoiás lett, és meg akarta magát ölni.

Samer D. végül három év hat hónap börtönbütetést kapott

forrás:http://www.borsonline.hu

Hirdetés