Kamu volt az olasz vakáció: Mexikóba lépett le családjával Lagzi Lajcsi!

Színes

d94f240e4af1cf938caec37cabfaebc3

Hirdetés

Mexikó — Teljes titokban Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi (55) a családjával! A Blikket egy olvasó-riporter tájékoztatta arról, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a közép-amerikai országba tartó járatra.

Hirdetés

– Nem volt jó kedve, de mégis megengedte, hogy lefotózzam a lányával – mesélte a Blikknek K. Péter, akinek fotójáért jár a tízezer forint. – Vele volt a többi gyerek és a felesége is, aki mintha sírt volna, de az biztos, hogy nagyon szomorú volt.

A fentiekből ítélve nagyon úgy tűnik, hogy Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Úgy tudjuk, a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

Természetesen tárcsáztuk Galambos Lajost, hiszen szerettük volna megtudni, hogy miért kellett hirtelen, titokban a távoli országba utaznia, de telefonszámán nem lehetett elérni. A CIKK ITT FOLYTATÓDIK…

Hirdetés