Zsarolják Lajcsit? Fenyegetésekről beszélt a zenész a rádióban!

Színes

Tudna olyat mondani, amivel az ártatlanságát bizonyítja…

Hirdetés

Lagzi Lajcsi kért megszólalási lehetőséget a Music FM ma reggeli műsorában.

Hirdetés

A zenész azért telefonált be a rádióba, hogy elmondhassa: az utóbbi napokban folyamatosan zsarolják és fenyegetik, titkos telefonálók hívogatják, hogy „jó tanácsot adjanak neki”.


Lajcsinál tegnap telt be a pohár, amikor egy “erős politikai- és gazdasági kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó” azzal kereste meg, hogy “vigyázzon a tervezett könyvével, nehogy valami további baja legyen”.
A zenész szerit ez már-már fenyegetésnek is érthető. Hosszasan beszélt arról is, hogy lehet olyan személy, akit kellemetlenül érinthetnek az életrajzi könyvében megírtak, ezért ás neki vermet.

Az ellene folyó hadjáratnak szerinte köze lehet a Dáridóhóz is, az immár legendássá vált műsor jogát többször szerették volna már elperelni tőle, és mivel szerződése szerint a korábbi adásokat csak kevés alkalommal lehet ismételni, ez „sértheti valakinek az érdekeit”.

Lajcsi arról is beszélt, hogy letartóztatása előtt néhány nappal egy telefonáló megfenyegette, és elárulta neki, hogy “hamarosan be fogják vinni”. A zenész akkor még csak nevetett ezen a fenyegetésen, nem sokkal később viszont már nem nevetett, amikor elkezdődött a rémálom, és valóban a rendőrök kopogtattak az ajtaján…

Azt is elárulta a rádiós műsorban, hogy karácsony napján a hatóság „nagyon komoly emberei” látogatták meg a börtönben, és ajánlatot tettek neki. Az ajánlat nem az áram- és gázlopási üggyel függött össze, de elmondása szerint ha „azt a valamit” megtette volna, kiengedték volna a börtönből. Lagzi Lajcsi saját elmondása szerint amióta kijött a börtönből, folyamatosan fenyegetik, zsarolják és különféle pénzes ajánlatokat is tesznek neki, ügyével kapcsolatban. Azt azonban nem árulta el, mi is az az ügy, amivel saját áram- és gázlopási ügyeit el tudná feledtetni…

Hirdetés