Szívszorító dolgot talált a család elhunyt lányuk tükrének hátoldalán

Megható

A család legnagyobb lánya 13 éves korában hunyt el csontvelőrákban. A hatalmas, tátongó űr és a fájdalom mellett hátrahagyott egy nagyon fontos dolgot, ami új erőt adott a családnak!

Hirdetés

tukorrj1Athena Orchard, a család 13 éves, legidősebb lánya 2014. május 28-án hunyt el csontvelőrákban. Maga mögött hagyott egy összetört családot, és az összes hozzá kötődő emléket.

A szülei ugyan végig mellette voltak, míg a betegsége el nem ragadta, azonban soha nem gondolták volna hogy ilyen nehéz lesz a búcsú.

Hirdetés

Pár nappal a lány halála után, a család ki szerette volna vinni a hatalmas tükröt, ami Athena szobájának falához volt állítva. Ekkor vették észre a tükör hátoldalán azt, amit a lány titokban csinált.

Athena 12 volt, amikor a rákot diagnosztizálták. Ezután az élete műtétekből, kezelésekből, kemoterápiából állt. Amikor 14 évesen elhunyt, hátrahagyta szüleit, hat lánytestvérét, illetve három fiútestvérét.

Azonban amit a tükör hátulján találtak, sokkolta őket. Egy 3000 szavas levél volt az, nekik címezve! A levélben leírta, hogy mit jelentett neki a szeretet, a boldogság, és azok a napok, amiket még eltölthetett velük.

Ennél szebbet nem is tehetett volna a lány. Visszaadta azt a családnak, amiről azt hitték, elveszett: a reményt, hogy túl lesznek ezen a veszteségen, és ismét boldogan éljenek.

forrás:http://www.ilyennincs.com/

Hirdetés