Te is megdöbbensz, hogy a migránsoknak milyen csúcshotel sem felel meg. Neked 14.000 Ft/éj

Hírek

Kőt fő dolog háborította fel a migránsokat, akik a padovai három csillagos Hotel Paradisoban ingyen laknak, ami egyébként egy átlag uniós állampolgárnak 13.960 ft egy éjszakára a legnagyobb szálláskereső portál szerint.

Az egyik természetesen az, hogy nincsenek megelégedve a hotel minőségével. Ez még annyira nem is érdekes hiszen tudjuk, hogy a migránsiok ha kell ha nem tiltakoznak a szörnyű hotelkörülmények és az ehetetlen élelmiszerek miatt. A hotelben uralkodó elviselhetetlen körülmények megtekintéséhez kattints a képre:

De, ami igazán megdöbbentő az az, hogy a migránsok azért is tiltakozásba kezdtek, amiért a város polgármestere regisztrálni akarja őket, hogy kiadhasson számukra egy igazolványt, amivel aztán  ingyen utazhatnak a helyi tömegközlekedéssel.

A migránsokat az háborította fel, hogy ezt eddig igazolvány nélkül is megtehették. A hotelben uralkodó elviselhetetlen körülményeket ezen a linken lehet megnézni: Hotel Paradiso Láthatjuk, hogy szerencsétlen migránsoknak mi minden szörnyűséggel kell szembenézniük Olaszországban a szörnyű afrikai üldöztetés után.

forrás

Szólj hozzá