Zsidózva dobták ki egy étteremből Gulyás Mártont (videó)

Színes

Az ismert ellenzéki aktivistát egy Marci nevezetű “hazafi” ismerte fel, aki közölte, hogy takarodjon Izraelbe, zsidókat nem szolgálnak ki.

Hirdetés

Az előzmény:

“A bejáratnál megkérdeztük, hogy van-e meg konyha, mert 6-kor zár a hely (5 előtt pár perccel léptünk be). Biztattak, hogy igen, üljünk le. Kihozták az étlapot. Én kértem borlapot is. Ezt követően érkezett az ember, mondtam neki, hogy mondanám a rendelést.

Hirdetés

Mondja, sajnos nincs konyha, de ihatunk. Mondom éhes vagyok. Nincs konyha. Akkor minek mondták, hogy van? Direkt kérdeztünk rá. Erre kikértem a panaszkönyvet. Akkor rájöttek, hogy az nekik kínos, ment a kavarás, rendben, rendeljünk. Leadtam a rendelést.

Ezután lepett oda ez a majom hozzánk. Megkérdezte, hogy én vitáztam-e a Toroczkai ‘Lacával’. Mondom igen. Mondja mekkora egy liberális seggfej vagyok. Megköszöntem a véleményét, és szép estét kívántam. Mondja a szép az külsődlegesség, ezért a magyarok jó estét kívánnak.

Mondtam ok, hagyjuk annyiban. És tolta tovább a faszságát, majd amikor végre elment az asztalunktól, akkor egy 10 méterről visszaordította, hogy “takarodjatok Izraelbe, zsidókat nem szolgálunk ki”. Ekkor pattantam fel, és szálltam vitába vele és közöltem, hogy innen elmegyünk. Még elmondtam az étterem külföldi vendégeinek, hogy értsék mi történt. A többi ott a videón.”

forrás:http://sztarklikk.hu/

Hirdetés